Довършителни работи

Ние предлагаме довършителни работи.

Изграждане на преградни стени, окачени тавани (гипсокартонени, растерни и PVC), стенни обшивки, външна и вътрешна изолация, декорация на стени и тавани, шпакловане, боядисване, полагане на теракот, фаянс и гранитогрес, корекции на инсталация и водопровод и всички ремонтни дейности.

Независимо дали ремонтирате старото или новото си жилище, апартамент, къща, вила или се нуждаете от опитен екип за вътрешно оформление на магазини, офиси, складове, гаражи и др. можете да се възползвате от нашите услуги за довършителни работи.

Етапи при довършителните работи

Етапите при довършителните работи на една сграда са различни в зависимост какво, искате да се направи. Ние се стремим да прилагаме Вашите идеи, подпомогнати с нашето професионално виждане, за да бъде крайният резултат точно отражение на Вашите нужди.

Приоритет на Строителна фирма Конкурент строй ЕООД е качествено изпълнение на договорените строителни работи, точно спазване на работните проекти, постоянен надзор и контрол от началото на изпълнение на проекта до неговата пълна реализация, стриктно спазване на пусковите срокове и договорените бюджети, поддържане на коректни отношения с участниците в инвестиционния процес.

Строителни услуги