Реконструкции и ремонт

Ние предлагаме реконструкции и ремонт на жилищни сгради.

Тук влизат всички видове стари жилищни сгради, къщи, вили и апартаменти без значение на тяхната височина или площ. С натрупаният опит на нашите ръководни кадри, с използването на най-качествените и модерни материали и технологии, както и със стремежа си за прецизно изпълнение на всеки детайл във Вашата сграда, ние се стремим да осигурим спокойствието, от което се нуждаете за Вашата инвестиция.

Етапи при реконструкцията и ремонта

Етапите при реконструкцията и ремонта на една сграда са различни в зависимост какво, искате да се направи. Ние се стремим да прилагаме Вашите идеи, подпомогнати с нашето професионално виждане, за да бъде крайният резултат точно отражение на Вашите нужди.

Приоритет на Строителна фирма Конкурент строй ЕООД е качествено изпълнение на договорените строителни работи, точно спазване на работните проекти, постоянен надзор и контрол от началото на изпълнение на проекта до неговата пълна реализация, стриктно спазване на пусковите срокове и договорените бюджети, поддържане на коректни отношения с участниците в инвестиционния процес.

Строителни услуги