Проучване и проектиране


Проучването е първи етап от проектирането и изследва възможностите за строителство на имота. На база първоначална информация за парцела, ние подробно проучваме и анализираме обекта в цялостен мащаб, изграждаме основите на бъдещия проект и фиксираме неговите конкретни параметри и специфики. Работим с висококвалифицирани проектански екипи и това ни дава увереност, че можем да задоволим очакванията на нашите клиенти за техният Нов дом и комфортен живот. Всички наши сгради са съобразени за достъп на хора с увреждания.


Изграждане на жилищни сгради


Ние изпълняваме качествени и функционални жилищни сгради както по наш проект, така и по задание на външни Възложители. Приоритет на Строителна фирма “Конкурент строй ”ЕООД е качествено изпълнение на договорените строително - монтажни работи, точно спазване на работните проекти, постоянен надзор и контрол от началото на изпълнение на проекта до неговата пълна реализация, стриктно спазване на пусковите срокове и договорените бюджети, поддържане на коректни отношения с участниците в инвестиционния процес.


Строителство на еднофамилни къщи


Строителна фирма Конкурент строй е специализирана в изпълнението на еднофамилни къщи и вили за инвеститори и частни лица. С натрупаният опит на нашите ръководни кадри , с използването на най – качествените и модерни материали и технологии, както и със стремежа си за прецизно изпълнение на всеки детайл във Вашата сграда, ние се стремим да осигурим спокойствието, от което се нуждаете за Вашата инвестиция. От самото начало на строителния процес – изкопни работи, груб строеж, покривни работи и до най-малкият детайл в изпълнението на довършителните работи, професионалният ни екип внимателно Ви изслушва на всеки етап от изграждането на сградата, като се стремим да прилагаме Вашите идеи, подпомогнати с нашето професионално виждане, за да бъде крайният резултат точно отражение на Вашите нужди.


Строителство на административни сгради


Нашата строителна компания изгражда обществени, административни и промишлени сгради, които обединяват ефективност, съвременен дизайн и функционалност. Нашият екип е готов да Ви предостави професионално обслужване и пълен инженеринг през целия процес на изграждане.


Реконструкции и довършителни работи


Изпълняваме строително-ремонтни дейности, реконструкции, саниране и довършителни работи на сгради, магазини, офиси и жилища. Ние предлагаме на нашите клиенти съвременни технологии, материали и екип от професионалисти, най-подходящи за реализацията на техния проект. С нас може да бъдете спокойни, че проектът Ви ще бъде изпълнен професионално, с високо качество и в договорените срокове.